ProKiPa – Kiinteistöpalvelut

ProKiPa

Olemme kiinteistöpalvelujen edelläkävijä. Palveluidemme lähtökohtia ovat energiatehokkuus, ihmisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden huomioiminen sekä selkeät palvelukokonaisuudet.

Korostamme 3D-suunnittelun merkitystä kiinteistöpalveluissa. 3D:nä toteutetut suunnitelmat ja luonnokset antavat asiakkaallemme selkeän kuvan siitä, mitä ollaan suunnittelemassa ja toteuttamassa. Mahdolliset muutokset ja niiden toimivuus voidaan tarkistaa helposti tietokoneen ruudulta ennen töiden aloittamista työmaalla.

Asiantuntijamme ottavat huomioon kiinteistöjen koko elinkaaren. Tavoitteemme on lisätä tietoisuutta kiinteistön hoidon merkityksestä, niin kerros-, rivi- ja omakotitaloissa kuin myös teollisuuden rakennuksissa. Asunnot ja kiinteistöt ovat arvokkaita. Me huolehdimme niihin sijoitetun omaisuuden arvon säilymisestä.

Suunnittelemme palvelukokonaisuudet yhdessä asiakkaamme kanssa. Kokonaisuus voi kattaa tuotteiden sekä rakenteiden suunnittelun ja projektoinnin valmistukseen asti, jolloin vastaamme tuotteidemme hyvästä laadusta sekä asiakkaidemme tyytyväisyydestä projektin alusta loppuun saakka.

ProKiPa tarjoaa osaamistaan ja asiantuntijuuttaan omakoti-, rivi- ja paritaloille, asunto-osakeyhtiöille, teollisuuskiinteistöille sekä liike- ja palvelurakennuksille.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Suunnittelu-, rakennuttamis- ja valvontapalvelut Lozzi-ruokala
  • Inventointimallinnus
  • Esteettömyyspalvelut