Olemme muuttaneet

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin. Vastaisuudessa sekä posti- että käyntiosoitteemme on:

ProSolve Oy / ProDeliver Oy
Onkapannu 3
40700 Jyväskylä


Haemme osaajia!

Lvi-Elektro, ProSolve ja ProDeliver ovat asiantuntijaorganisaatioita, joita yhdistää pääomistaja Janne Salmela sekä tahto säästää asiakkaan kustannuksia älykkäillä ja nykyaikaisilla ratkaisuilla. Haemme nyt laajaan asiantuntijajoukkoomme uusia osaajia. Saisimmeko Sinusta lisävoimaa Jyväskylään?

Kiinteistöautomaatioammattilainen (Lvi-Elektro Oy)

Haluat optimoida kiinteistötekniikkaa ja energiakulutusta älykkäillä automaatioratkaisuilla? Olet ammattilainen kahdessa tai useammassa erikoistyössä: ohjelmointi-, asennus- ja/tai sähkötyöt. Tunnet yhden tai useamman käyttämistämme järjestelmistä: Honeywell / Centraline, Fidelix, Ouman ja Siemens.

Voit hakea paikkaa vaikka edelliset eivät ole hallussa ja olet operoinut jonkun suljetun järjestelmän kanssa (Computec, Atmostec, TAC, Schneider-Electric). Ymmärrys asiakkaalle tuotettavista palveluista ja halu keskustella heidän kanssaan on meille tärkeintä. Ratkaisukeskeisyys on toinen nimesi ja tykkäät hallita projekteja tehokkaasti.

Energianhallinta-asiantuntija (Lvi-Elektro Oy)

”Mutta eihän kaukolämmöstä voi säästää!” -lausahdus kuulostaa vitsiltä? Harakat savupiipuilla ja jääpuikot räystäissä harmittavat? Hyvä! Kiinteistötekniikka ja sen säästömahdollisuudet energiakustannuksissa ovat sinulle tuttuja. Haluat kartoittaa asiakastarpeita, tarjota niihin ratkaisuja ja vetää projektin maaliin saakka.

Mekaniikkasuunnittelijoita (ProSolve Oy)

Haluat kasvaa mekaniikkasuunnittelijaksi tai olet jo mekaniikkasuunnitteluguru? Catia- ja SolidWorks-ohjelmistot ovat sinulle tuttuja. Kasvavat osaajat pääsevät hyvään tiimiin oppimaan ja kokeneille on tarjolla projektipäällikön tehtäviä. Mekaniikkasuunnittelija – ole rohkea ja laita hakemusta tulemaan!

Teollisuusautomaatioasiantuntija (ProDeliver Oy)

Haluat ratkaista asiakkaidemme teollisuusautomaatiotarpeet luotettavasti ja turvallisesti. Olet ammattilainen kahdessa tai useammassa erikoistyössä: ohjelmointi-, tarjouslaskenta- ja/tai kytkentätyöt. Tunnet yhden tai useamman teollisuusversion käyttämistämme järjestelmistä: Siemens, Honeywell ja Beckhoff.

 

Haku on päällä, kunnes loistavat tekijät ovat löytyneet.

Lvi-Elektro Oy:n työpaikat: Lähetä hakemusmateriaalisi lvielektro@lvielektro.fi | Muista kuvata tekemiäsi projekteja ja rooliasi niissä. Lisätiedot: Aleksi Graf / 050 3555 170

ProSolve ja ProDeliver työpaikat: Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi osoitteeseen info@prosolve.fi | Liitä mukaan CV:si. Lisätiedot: Janne Salmela / 0400 857 964Tarvetta varaosille?

Meiltä saat ratkaisut erilaisten osien uusimiseen. Skannaamme vanhan osan ja valmistamme uuden 3D-tulostamalla tai valamalla.
Kuvassa on esimerkkinä auton käsinojan kannake, josta tehtiin uusi alumiininen kappale valamalla.

Kysy lisää prodigit@prosolve.fi tai 040-773 6970.

varaosa


Vakavuusselvitykset 1.4.2019 mennessä

Laajarunkoisten hallien omistaja,
muistathan, että laki laajarunkoisten rakennusten turvallisuuden arvioinnista velvoittaa arvioimaan rakennuksenne rakenteellisen turvallisuuden.

Hallien omistajien on huolehdittava, että teräsrakenteisten hallien rakenteellinen turvallisuus on tarkastettu. Laukaassa 2013 tapahtuneen vakavan maneesionnettomuuden jälkeen on säädetty laki, joka velvoittaa arvioimaan laajarunkoisten rakennusten turvallisuutta. http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2015/20150300

Lain mukaan vielä tarkastamattomat hallit tulisi olla tarkastettuna viimeistään 1.4.2019 mennessä, mikäli rakennuksen suunnittelusta ja rakentamisesta ovat olleet vastuussa toisistaan riippumattomat tahot. Muussa tapauksessa tarkastus on pitänyt olla suoritettuna jo kuluvan vuoden huhtikuussa.

Olemme tehneet laajarunkoisten hallien turvallisuusarviota. Yrityksemme palveluihin kuuluvat myös monipuolisesti suunnittelu, valmistus ja asennus. Meiltä saatte tarvittaessa hallien rakenteelliset korjaukset arvioinnista toteutukseen.

Kysy lisää, Mikko Lahtinen 040-773 6970Linjasaneerausten rakennuttaminen ja -valvonta

Syksyllä oli käynnissä Säynätsalossa 3-rappuisen kerrostalokohteen käyttövesiputkiston uusiminen. Käyttövesiputkiston uusimisen yhteydessä osa kylpyhuoneista saneerattiin. Projektipäällikkömme Mikko Lahtinen toimi urakan rakennuttamis- ja valvontatehtävissä.

Lahtinen kertoo, että urakka eteni melko hyvin suunnitelmien mukaan: ”Pieniä yllätyksiä tuli, mutta niistä selvittiin yhteistyössä urakoitsijan kanssa. Linjasaneerauskohteet ovat haastavia, mutta hyvällä suunnittelulla ja tiiviillä yhteistyöllä urakoitsijan ja tilaajan kanssa, saadaan isotkin urakat hoidettu hyvin ja aikataulussa.” Lahtinen painottaa tiedottamisen tärkeyttä linjasaneerausurakoissa: ”Kun kaikki urakan osapuolet ovat tietoisia urakan etenemisestä, pysytään parhaiten aikataulussa”.

ProSolve tarjoaa linjasaneerausten hankesuunnittelua, rakennuttamis- ja valvontapalveluja. Meiltä hoituu myös vanhojen piirustusten päivittäminen.

Kysy lisää 040-773 6970/ Mikko LahtinenKoelaitteen suunnittelu, valmistus ja asennus

Syksyllä 2015 käynnistyi mielenkiintoinen projekti. Saimme toimeksiannon VTT:ltä koelaitteen rungoston toimituksesta. Projektin sisällöksi muodostui kokonaisurakka rungoston suunnittelusta asennukseen.

Yli 10 metriä pitkän laitteen suunnittelua on tehty yhteistyössä VTT:n kanssa. Suunnittelua on tehty toimistolla usean konesuunnittelun ammattilaisen voimin. Suunnittelijoiden tiiviin yhteistyön ansiosta suunnittelu on ollut tehokasta ja eri osa-alueet on saatu liitettyä yhteen sujuvasti. Suunnittelun apuna on käytetty myös paikallisia konsultteja.

Koelaitteen rungon teräsrakenteet valmistetaan omalla pajallamme, joka sijaitsee Rautpohjassa. Pajalla voidaan valmistaa teräsrakenteita omien ammattitaitoisten hitsareidemme toimesta.

Projekti on edennyt asennusvaiheeseen ja laitteen rungon asennustyöt ovat käynnissä. Asennusta suorittaa ProDeliverin asentajat ja työtä on valvomassa projektipäällikkömme Jaakko Seppänen.

Seppäsen mukaan mielenkiintoisinta projektissa on ollut kokonaisuus. ProDeliver tiiviissä yhteistyössä ProSolven kanssa on kokonaistoimittaja, jolta onnistuu isojenkin projektien toimitus ”avaimet käteen” -periaatteella. Yrityksemme laaja asiantuntijajoukko mahdollistaa monipuolisen osaamisen, jota voidaan hyödyntää erinomaisesti tämänkaltaisissa projekteissa.

Päivitetty 11/2016