ProCloud -dokumentointipalvelu

Tarjoamme ProCloud -palvelupakettia, joka on suunnattu erityisesti teknisten tilojen huollon tueksi. ProCloud toimii uudenlaisena digitaalisena arkistona ja huoltokirjana. Aineistoon voidaan liittää kaikki tarpeellinen; laitteiden toimintakaaviot ja tuotetiedot, huolto- ja ohjekirjat ja esimerkiksi suodattimien vaihtotaulukot. Myös reaaliaikaisen livekuvan liittäminen aineistoon onnistuu.

Palvelupaketti sisältää tilan dokumentoinnin laserkeilausmenetelmällä sekä aineiston lataamisen pilvipalveluun. ProCloud on turvallinen pilvipohjainen ratkaisu aineiston tallentamiseen ja jakamiseen. Aineistoa voidaan tarkastella pilvipalvelusta missä ja milloin vain, kätevästi myös mobiililaitteilla.

Kolmiulotteisesta aineistosta on nähtävillä esimerkiksi laitteiden tarkat sijainnit. Dokumentit voidaan linkittää oikeaan kohtaan, kyseisen laitteen kohdalle, josta ne ovat helposti avattavissa.

Aineisto on mitattavissa. Mittaustyökalun avulla voidaan tarkistaa etäisyyksiä ja kappaleiden tarkat mitat. Aineisto soveltuu erinomaisesti muutostöiden ja laiteuusintojen suunnittelun tueksi. Tilaa ei tarvitse käydä enää erikseen mittaamassa, vaan kaikki tarvittavat mittatiedot löytyvät jo aineistosta.

Tutustu demoprojektiimme osoitteessa prosolve.websharecloud.com!

ProCloud -palvelu

  • Turvallinen pilvipalvelu
  • Digitaalinen arkisto ja huoltokirja
  • Aineisto aina mukana mobiililaitteella
  • Tarkat mitta- ja sijaintitiedot
  • Mitta-aineisto laite- ja muutostöiden suunnitteluun

 

Skannaamme myös erilaisia kappaleita!