Kiinteistöpalvelut

Olemme kiinteistöpalvelujen edelläkävijä. Palveluidemme lähtökohtia ovat energiatehokkuus, ihmisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden huomioiminen sekä selkeät palvelukokonaisuudet.

Korostamme 3D-suunnittelun merkitystä kiinteistöpalveluissa. 3D:nä toteutetut suunnitelmat ja luonnokset antavat asiakkaallemme selkeän kuvan siitä, mitä ollaan suunnittelemassa ja toteuttamassa. Mahdolliset muutokset ja niiden toimivuus voidaan tarkistaa helposti tietokoneen ruudulta ennen töiden aloittamista työmaalla.

Nykyaikaisen suunnittelun perustana ovat tarkat lähtötiedot. Hyödynnämme lähtötietojen hankinnassa moderneja mittausmenetelmiä kuten laserkeilausta. Laserkeilaimen avulla saadut ajantasaiset mittatiedot helpottavat ja nopeuttavat esimerkiksi linjasaneerausten ja putkiremonttien läpivientiä.

Asiantuntijamme ottavat huomioon kiinteistöjen koko elinkaaren. Tavoitteemme on lisätä tietoisuutta kiinteistön hoidon merkityksestä, niin kerros-, rivi- ja omakotitaloissa kuin myös teollisuuden rakennuksissa. Asunnot ja kiinteistöt ovat arvokkaita. Me huolehdimme niihin sijoitetun omaisuuden arvon säilymisestä.

Suunnittelemme palvelukokonaisuudet yhdessä asiakkaamme kanssa. Kokonaisuus voi kattaa tuotteiden sekä rakenteiden suunnittelun ja projektoinnin valmistukseen asti, jolloin vastaamme tuotteidemme hyvästä laadusta sekä asiakkaidemme tyytyväisyydestä projektin alusta loppuun saakka.

Tarjoamme osaamistamme ja asiantuntijuutta omakoti-, rivi- ja paritaloille, asunto-osakeyhtiöille, teollisuuskiinteistöille sekä liike- ja palvelurakennuksille.

Palveluihimme kuuluvat: