ProDeliver – Asennuspalvelu

ProDeliver

ProDeliver Oy on perustettu vuonna 2012 Prosolve Oy:n rinnalle. ProDeliver on keskittynyt erityisesti teräsrakenteiden valmistukseen sekä mittaus- ja asennuspalveluihin, mutta Deliverin asiantuntijajoukossa työskentelee myös kokeneita suunnittelijoita. ProDeliver ja ProSolve toimivat tiiviissä yhteistyössä.

Kokonaisuutena ottaen toimintakonseptimme on avaimet käteen – ratkaisu. Tuotekehitysprojekteissa käymme asiakkaan kanssa prosessin läpi, mitä on tavoite saada aikaiseksi.
Tämän jälkeen teemme suunnittelutyön sekä valmistamme osat, rakenteet ja laitteet omana työnä. Tavoitteenamme on tehdä kokoonpano jo omissa tiloissamme ja testata mm. liikutuslaitteet. Asiakkaalle toimitetaan toimivat ja testatut laitteet.

Valmistuksessamme hyödynnetään myös vahvaa 3D-skannausosaamistamme. Näin toimien varmistumme siitä, että valmistetut osat ja kokonaisuudet vastaavat suunniteltuja rakenteita.
On sitten kyse muutos projektien lähtötiedoista tai uusien valmistettavien osien ja kokonaisuuksien rajapinnoista. Toimitamme asiakkaillemme vain tarkastettuja osia ja rakenteita.

Oma toimintakonseptimme lyhentää projektin läpimenoaikaa jopa neljänneksellä. Tämä tuo asiakkaillemme merkittävän kilpailuedun ajan säästymisellä sekä myös taloudellisen edun kustannussäästöinä. Tuotekehitysprojektin läpimenoaika voi olla esim. 12 kk, riippuen toki mittakaavasta ja sisällöstä. Konseptimme avulla toimittamme asiakkaallemme toimivan ja laadukkaan laitteen merkittävästi lyhyemmässä ajassa. Asiakkaamme saa laitteen omaan tuotantoonsa esim. 3 kk nopeammin. Tehty investointi alkaa tuottamaan nopeammin ja tästä seuraa luonnollisesti kilpailuetua asiakkaillemme.

Teräsrakenteiden valmistuksemme on EN 1090-1 standardin mukaisesti auditoitu ja täyttää kantavien teräsrakenteiden EXC2 -toteutusluokan vaatimukset.  Kysy lisää teräsrakenteiden asennuksesta ja teräspajatoiminnasta numerosta 040-562 1300.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti tai Puhelin (pakollinen)

Viesti