Projektitoimitukset

Toimintakonseptinamme on avaimet käteen -ratkaisu. Tuotekehitysprojekteissa käymme asiakkaan kanssa prosessin läpi, mitä on tavoite saada aikaiseksi. Tämän jälkeen teemme suunnittelutyön sekä valmistamme osat, rakenteet ja laitteet yhdessä kumppaniemme kanssa. Asiakkaalle toimitetaan toimivat ja testatut laitteet.

Toimituksissamme hyödynnetään myös vahvaa 3D-skannausosaamistamme. Näin toimien varmistumme siitä, että valmistetut osat ja kokonaisuudet vastaavat suunniteltuja rakenteita, on sitten kyse muutos projektien lähtötiedoista tai uusien valmistettavien osien ja kokonaisuuksien rajapinnoista. Toimitamme asiakkaillemme vain tarkastettuja osia ja rakenteita.

Oma toimintakonseptimme lyhentää projektin läpimenoaikaa jopa neljänneksellä. Tämä tuo asiakkaillemme merkittävän kilpailuedun ajan säästymisellä sekä myös taloudellisen edun kustannussäästöinä. Tuotekehitysprojektin läpimenoaika voi olla esim. 12 kk, riippuen toki mittakaavasta ja sisällöstä. Konseptimme avulla toimittamme asiakkaallemme toimivan ja laadukkaan laitteen merkittävästi lyhyemmässä ajassa. Asiakkaamme saa laitteen omaan tuotantoonsa esim. 3 kk nopeammin. Tehty investointi alkaa tuottamaan nopeammin ja tästä seuraa luonnollisesti kilpailuetua asiakkaillemme.

Teräsrakenteiden suunnittelu-, valmistus- ja toimitusketjumme on EN 1090-1 standardin mukaisesti auditoitu ja täyttää kantavien teräsrakenteiden EXC2 -toteutusluokan vaatimukset.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti tai Puhelin (pakollinen)

Viesti